Om oss

Om oss

Fana & Fyllingsdalen Begravelsesbyrå ble startet i 2012 av ektepar Glenn Walle Vikøyr og Gunvor Vikøyr.

De hadde et ønske om å gjøre en forskjell i en komplisert bransje med store prisforskjeller. Godt etablerte byrå, tar seg godt betalt for samme type tjenester.  Når noen går bort, skal ikke prislappen på begravelsen trenge å bekymre deg. Vi har komplette løsninger med prisgaranti, hvor vi ordner alt det praktiske og yter personlig service hele døgnet. Også utenfor kontortid.

Ved å forenkle det praktiske i gravferdsprosessen får pårørende mer tid til hverandre og til å møte og bearbeide følelsene som oppstår når noen går bort.

Vi kaller det begravelse til riktig pris.

Hos oss er du i trygge hender med lang erfaring.

 

Gravferdskonsulenter:

Glenn Walle Vikøyr – Byråleder/gravferdskonsulent

Glenn har arbeidet i begravelsesbyrå siden 2008, Han har bred erfaring med personer i sorg, og flere kurs innenfor gravferd og om teamet sorg og sorgreaksjoner.

Gunvor Vikøyr – Gravferdskonsulent

Gunvor har utdanning innenfor restaurant, service og HMS og har leder erfaring fra restaurant kjede. Men har nå jobbet i gravferdsbransjen siden 2012, og har tatt gravferds bransjens utdanning. Gunvor har lang erfaring med behandling av pårørende i alle situasjoner.

 

Lill Alice Harr – Gravferdskonsulent

Lill har utdanning innenfor maler yrket, men har jobbet mye innenfor helse og omsorg. Begynte som gravferds konsulent i 2009. Hun har gravferds bransjens utdanning.

 

Ragnar Vikøyr – Gravferdskonsulent

Ragnar har jobbet i 15 år innenfor salg og service, men har nå tatt gravferdsbransjens utdanning og har jobbet innenfor begravelsesbyrå siden 2013.

Du kan kontakte oss direkte på telefon eller mail.

Telefon: 55 13 40 04

Mail: post@ff-begravelsesbyraa.no

Tilgjengelig hele døgnet

 55 13 40 04

Trygghet og kvalitet.