Om oss

Om oss

Vi er et moderne begravelsesbyrå som forenkler og skaper trygghet for de pårørende i sårbar situasjon og møter deg med åpenhet og respekt. Vi er der når du trenger oss. Vi er opptatt av at man skal få personlig oppfølging gjennom hele prosessen også utenfor kontortid, derfor stiller vi opp når som helst og på kort varsel. Vi er tilgjengelig for møter i hjemmet hvis det er ønskelig kostnadsfritt, gjelder også helg og helligdager.

Fana & Fyllingsdalen Begravelsesbyrå  ble startet i 2012 av ektepar Glenn Walle Vikøyr og Gunvor Vikøyr. Glenn Walle Vikøyr hadde da mange års erfaring fra andre byrå i Bergen.

De hadde en visjon om å drive gravferdsbyrå med mer fornuftige priser og med personlig oppfølging av pårørende. Godt etablerte byrå, med ofte samme eierne tar seg godt betalt for samme type tjenester.

I dag er Fana & Fyllingsdalen Begravelsesbyrå en del av landsdekkende gruppe. , Bergen Gravferdshjelp, Austevoll Begravelsesbyrå og Årdal Og Omegn Gravferdsbyrå.

De tror det er mulig å gjøre alt det praktiske rundt gravferd lettere for de pårørende. Det skal være oversiktlig for pårørende og se hva de faktisk trenger ved gravferd. Ved å forenkle det praktiske i gravferdsprosessen får pårørende mer tid til hverandre og til å møte og bearbeide følelsene som oppstår når noen går bort.

 

Gravferdskonsulenter:

Glenn Walle Vikøyr – Byråleder/gravferdskonsulent

Glenn har arbeidet i begravelsesbyrå siden 2008, Han har bred erfaring med personer i sorg, og flere kurs innenfor gravferd og om teamet sorg og sorgreaksjoner.

Gunvor Vikøyr – Gravferdskonsulent

Gunvor har utdanning innenfor restaurant, service og HMS og har leder erfaring fra restaurant kjede. Men har nå jobbet i gravferdsbransjen siden 2012, og har tatt gravferds bransjens utdanning. Gunvor har lang erfaring med behandling av pårørende i alle situasjoner.

 

Lill Alice Harr – Gravferdskonsulent

Lill har utdanning innenfor maler yrket, men har jobbet mye innenfor helse og omsorg. Begynte som gravferds konsulent i 2009. Hun har gravferds bransjens utdanning.

 

Ragnar Vikøyr – Gravferdskonsulent

Ragnar har jobbet i 15 år innenfor salg og service, men har nå tatt gravferdsbransjens utdanning og har jobbet innenfor begravelsesbyrå siden 2013.

Du kan kontakte oss direkte på telefon eller mail.

Telefon: 55 13 40 04

Mail: post@ff-begravelsesbyraa.no

Tilgjengelig hele døgnet

 55 13 40 04

Trygghet og kvalitet.